Prodej lukrativních obchodních prostor 72m² v přízemí obchodní galerie IBC Brno ul. Příkop


NABÍDKA - PRODEJ

Cena: 4 990 000 Kč + provize RK 120.000,-Kč

Zakázka: rar050
Typ nemovitosti: Komerční objekt: obchodní prostory
Vlastnictví: Osobní
Energetická třída: G


Okres: Brno-město
Obec / Město: Brno
Městská část: Brno-střed
Část obce: Zábrdovice
Ulice: Příkop

Popis:

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji lukrativní obchodní prostory umístěné v přízemí obchodní galerie v rámci administrativně obchodního centra IBC v centru Brna na ulici Příkop. Prostory se nacházejí na velice frekventovaném místě ihned za hlavním vstupem do centra IBC v blízkosti hlavní komunikační tepny spojující objekt IBC se samotným centrem města. Obchodní jednotka je ze dvou stran opatřena prosklenými výlohami, je plně klimatizována. Její celková výměra činí 72 m2. Velkou výhodou oproti ostatním jednotkám v IBC je vlastní sociální zázemí s WC, chladícím boxem a kuchyňkou (skladem). Doposud byla jednotka využívána jako prodejna květin.

Jednotka má vlastní měření spotřeby el. energie i vody. Kompletní celkové měsíční náklady se pohybují okolo cca 6.000,-Kč.

Budova IBC je situována v bezprostřední blízkosti centra města Brna s vynikající dopravní obslužností, nabízející lukrativní obchodní i kancelářské prostory s možností venkovního i krytého parkování. Svou skladbou budova vyhovuje dnešním nejmodernějším požadavkům zákazníka na atraktivní pracovní prostředí. Nacházejí se v ní kancelářské prostory, obchody, kavárny, restaurace, finanční úřad, lékaři a spousta dalších služeb. V její těsné blízkosti nedávno vyrostla polyfunkční budova Ponávka Tower oceněná jako stavba roku JMK v kategorii bytové stavby, díky níž se zvyšuje i atraktivita IBC a obchodních jednotek v něm.

Cena 4.990.000,-Kč
Provize RK 120.000,-Kč

Výměra:

72m2

Makléř:

ing. Radim Švec
603431907

radimsvec1@seznam.cz

QR Kód